Villa Kakelbont draagt niet voor niets deze naam, naast dat de Villa het huis is van de ijzersterke Pippi

Durf jij te kleuren?

BlogImage

Villa Kakelbont draagt niet voor niets deze naam, naast dat de Villa het huis is van de ijzersterke Pippi (en dat is niet voor niets, want kinderen die in Villa Kakelbont komen zijn ook ijzersterk, omdat ze durven delen - soms in kwetsbaarheid) Maar dat terzijde...

KCO page 0000 Therapie-voor-kinderen

Zo kleurrijk als Villa Kakelbont - de praktijk - is, zo kleurrijk zijn de mensen-kinderen (jongeren) die langskomen in al hun diversiteit.

Zo kleurrijk ben ik ook zelf. Ik kan 'mateloos' enthousiast zijn, maar ook weleens somber. Ik kan doorzetten en hard werken, totdat ik soms dan ineens zó moe ben. ik houd van klassiek tot jazz en pop. Ik houd zowel van innerlijk, als zo ook van uiterlijk vertoon. Ik kan aanwezig zijn en soms zelf in het middelpunt willen staan, maar ook mezelf terugtrekken en zijdelings willen aanschouwen wat er allemaal gebeurt. voel mezelf een 'zondagskind', maar heb me ook verlaten gevoeld. En soms steekt oude pijn ineens de kop op.

KCO portret annette

Juist die kleurrijkheid - van fel roze tot diep nachtblauw - van oranje naar zachtgroen - geeft herkenning. Van kinderen tot ouders, van ouders naar kinderen. Van mij naar jou en jou naar mij. Dit maakt de mens zichtbaar, zodat hij/zij kan bloeien in kleurrijke pracht!

Welkom bij Villa Kakelbont! Welkom op mijn blog!

Wordt vervolgd....

Annette Griffioen